пʼятниця, 11 жовтня 2024 р.

    Челендж "Я люблю читати" крокує класами Ліцею № 2. Цього разу в шкільній бібліотеці свої результати  демонстрували учні 3 Б класу. Велика вдячність діткам за виконані завдання, їх батькам за допомогу та підтримку у подоланні перешкод. Всі разом працювали над розширенням кола читацьких інтересів, прагнули зробити читання престижною справою, об'єднали дітей спільним захопленням. І нам це вдалося! Не зупиняймося ж на досягненому і далі продовжуємо виробляти корисну звичку - ЧИТАТИ!!!



четвер, 10 жовтня 2024 р.

    Маленькі читайлики 2 А класу Ліцею № 2 завітали до шкільної бібліотеки.
З метою виховання любові до книжки й розвитку інтересу до читання відбулась посвята другокласників у читачі шкільної бібліотеки. Діти визначали вміння  та навички необхідні для читача, демонстрували свою майстерність з прочитання анаграмних текстів, струп тестів та вирішували різні завдання. Пригадали правила поводження з книгою. 
    Школярі зобов’язалися бути активними читачами бібліотеки, цінувати, берегти та своєчасно повертати книги.











середа, 9 жовтня 2024 р.

 


Учні 3 В класу Ліцею № 2 долучилися до челенджу "Я люблю читати". Впродовж вихідних третьокласники виконували різні завдання: читали в цікавих місцях, будували халабуди для читання, шукали по місту вивіски магазинів. А ще сканували, вирізали та клеїли.  

В шкільній бібліотеці підвели підсумки та визначили переможців. Вітаємо всіх, хто не побоявся труднощів, зробив над собою зусилля і виконав завдання, хай навіть не всі, користь є і від їх прочитання. 

Читайте із задоволенням!